DUBROVNIK

-Zašto se vjenčati u Dubrovniku?-

Pregršt je razloga zašto se vjenčati u Dubrovniku. No, nekoliko ih je uistinu potrebno istaknuti. Dubrovnik ima preko 250 sunčanih dana tijekom godine, dubrovačko more je čisto, a plaže prekrasne. Hrana je bogata prirodnim okusima, fantastična, ljudi pristupačni, a gdje god da pogledate ostajete bez daha. Prekrasne palače, visoko izdignute tvrđave, obnovljeni ljetnikovci, grad opasan zidinama – sve su to razlozi za vjenčanje u Dubrovniku, vjenčanje iz bajke. Stoga, jednostavno pobjegnite i vjenčajte se u Dubrovniku.


1
 
2
 
3
 

1
 
2
 
3
 

-Najbolji odabir za najvažniji dan-

Odlučili ste najljepši dan života provesti u Dubrovniku. Izabrali ste najbolje! Grad koji će vas oduševiti svojom upečatljivom poviješću protkanom romantikom davnih, ali i suvremenih vremena, pravi je odabir za vjenčanje, za obnovu zavjeta, za medeni mjesec, za uživanje u svakom trenutku. O ovoj mediteranskoj ljepotici se već mnogo toga ispričalo, opjevali su ga pjesnici, nahvalili reporteri i putopisci, u njemu su se snimali povijesni i romantični filmovi. Svjetski mediji ga nazivaju biserom Jadrana, centrom svijeta, neviđenom zemaljskom ljepoticom, savršenim mjestom za odmor, pravim odabirom za provod, najboljim mjestom za vjenčanje, a UNESCO ga je stavio pod svoju zaštitu.
No, ljepotu Dubrovnika zasigurno nitko nije tako jasno dočarao i prenio kao jedan od najboljih svjetskih fotografa, gospodin Ivo Pervan. Veseli nas što njegove fotografije možemo podijeliti s vama i tako vam dočarati ljepotu Dubrovnika na najbolji mogući način.

4
 
5
 
6
4
 
5
 
6
4
 
5
 
6
4
 
5
 
6
 

KONTAKT

Dubrovnik - Marry Me

Renata Alujević Gustin

Tel:+385 98 345 083

Email: info@dubrovnik-marryme.com