USLUGE

-Organizacija vjenčanja u Dubrovniku-

Želite vjenčanje u Dubrovniku, otocima oko Dubrovnika ili okolici. Nikada niste bili u Dubrovniku ili ste bili tek nekoliko puta i ne znate od kuda krenuti, kako započeti s organizacijom svog najvažnijeg dana. Ili jednostavno, želite sve prepustiti planeru vjenčanja, kako bi vaš najveći dan protekao smireno i bez nervoze. Ne brinite se i prepustite sve nama. Naši organizatori i planeri vjenčanja slijedeći Vaše želje i primjenjujući svoje znanje i iskustvo organizirat će vaše vjenčanje upravo onako kako ga zamišljate. Naši planeri vjenčanja proći će s vama korak po korak sve vaše ideje i želje i u mjesecima prije vjenčanja, a u skladu s vašim zahtjevima, dogovarati i organizirate svaki detalj za vjenčanje. Stoga, prepustite se nama i jednostavno uživajte, zaslužili ste, jer to je vaš dan.


 
5
 
6
 
4
 
3
 

-Konzultacije, planiranje i dizajn luksuznog vjenčanja-

Svakom paru i vjenčanju pristupamo individualno, vodeći ih kroz cjelokupnu svečanost i ceremoniju vjenčanja, pri tom pomno prateći i vodeći računa o svim njihovim željama, tako da je svako naše vjenčanje skrojeno isključivo po mjeri naših mladenaca. Naše usluge uključuju potpuni angažman oko svih aspekata vjenčanja i za vrijeme cjelokupnog boravka mladenaca i njihovih gostiju u Dubrovniku. Tijekom početne konzultacije zajedno s mladencima prolazimo sve njihove prijedloge i uz našu pomoć i sugestije, zajednički pronalazimo najbolje opcije. Naša dugogodišnja suradnja s probranim i iskusnim partnerima omogućuje brzo, efikasno i najbolje moguće rješenje svih elemenata vašeg vjenčanja, od izbora raznovrsnog cvjetnog dekora, prvoklasnog dizajna lokacija, iskusnih fotografa, najprestižnijih restorana, najboljeg cateringa, vrhunskih vina, najukusnijih torti, glazbe po vašem izboru, profesionalnih vozača, frizera, vizažista ... Organiziramo i personalizirane web stranice vašega vjenčanja, pomažemo u pronalasku smještaja za vaše goste, organiziramo Momačku i Djevojačku večer te Medeni mjesec.
Na sebe preuzimamo potpunu administraciju, te sastavljamo protokol događanja vođeni vašim željama. Protokol ćemo zajednički još jednom prekontrolirati u danima prije vjenčanja, što će vam dati dodatnu sigurnost da je sve upravo onako kako i treba biti. A sigurnost više i vaš potpuni užitak u činu vjenčanja, kao i predanost vašim gostima, omogućit će koordinatori koji će biti nazočni tijekom cjelokupne svečanosti vjenčanja. Bilo da izaberete crkveno, civilno ili simbolično vjenčanje i za koje se god usluge odlučili, tim profesionalaca će organizirati, upravljati i nadzirati Vaše vjenčanje i uvijek vam biti pri ruci.

 
5
 
6
 
4
 
3
 

KONTAKT

Dubrovnik - Marry Me

Renata Alujević Gustin

Tel:+385 98 345 083

Email: info@dubrovnik-marryme.com